Natomiast widzę że się tu nawet sporo działo i miło przywitać wystawionego wstępnie na wiatr Kolegę sptom
Wracam do życia klubowego, ale czy będę w najbliższy wtorek w Koronie, to dopiero jutro się okaże, jak zobaczę w firmie stos papierów do przerobienia ...
Ehhh i znów trzeba czekać roczek cały :cry:
Witaj
Nie no spoko zamieszanie wyniknelo z mojego niezrozumienia zasad :wink: ale pozniej bylo juz bardzo
No Ja sie postaram stawic jutro o 19 w Koronie i juz cwicze na GP F1 :wink:
Jak dla mnie to chyba niewielka roznica miedzy standartowymi bialymi...
Ciezko cos powiedziec, musialbym je zobaczyc na aucie, ale jak dla mnie to zbyteczny szczegol... ale kto co lubi
nie no prosze Cie Wolf co to za wynalazek :?: Wyglada jak korbka do szyb :P Masz fote jak to wygalda na aucie :?:
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Spoko ja tez nielubie takich wynalzkow, pokazalem tylko jakas tam alternatywe. Niemam fotek jak takie cus wyglda na aucie.
ja przymierzałem te Helli Prawdę mówiąc wyglądało to bardzo dziwnie i się nie zdecydowałem... Mam te przezroczyste i wyglądają ładnie, ale nie jest to artykuł pierwszej potrzeby
Komentarz